volumen.htm.

 
BIOAGRO

 

 

 

 

P�gina Principal

La Revista

Comit� Editorial

Instructivo a autores

Remisi�n de manuscritos

 

Volumen 34 Número 3.  Año 2022

 

ANTIBIOSIS Y MICOPARASITISMO DE HONGOS ENDÓFITOS SOBRE EL AGENTE CAUSAL DEL MOHO GRIS DEL ARÁNDANO (Botrytis cinerea)
Betsabe Leon-Ttacca, Richard J. Yactayo-Yataco, Almendra Astete-Farfán, Luz L. Mattos-Calderón y Jasmín C. Arestegui-Cantoral
 
EFFECT OF PROCESSING METHODS ON THE CONTENT OF PHENOLIC COMPOUNDS IN Vicia faba L. TISSUES GROWN IN FIELD AND GREENHOUSE
Paula B. Fuentes-Herrera, Adriana Delgado-Alvarado, Braulio E. Herrera-Cabrera, Mario A. Tornero-Campante, María de L. Arévalo-Galarza, Alma L. Martínez-Ayala and Ariadna I. Barrera-Rodríguez
 
EFFECTS OF PRIMING ON GERMINATION AND BIOCHEMICAL ATTRIBUTES OF THREE MAIZE LINES UNDER NaCl STRESS CONDITION
Bolaji Umar Olayinka, Khadijah Abdulhamid Abdulkareem, Abdulbaki Shehu Abdulbaki, Hameed Alsamadany, Yahya Alzahrani, Kareem Isiaka, Abdulaziz Ayinla, Opeyemi Saheed Kolawole, Adam Olalekan Idowu, Francis Udo Odudu, Muritala Babatunde Ibuowo, Oba Toyin Mustapha and Abdulwahhab Sulyman
 
DIMENSIONES ADECUADAS DE PARCELA EXPERIMENTAL PARA ENSAYOS DE ARROZ EN JUJAN, ECUADOR
Freddy C. Gavilánez Luna, Pedro J. Andrade Alvarado y Julio A. Monserrate Gómez
 
EFECTO DE LA QUEMA PRESCRITA EN EL VALOR NUTRICIONAL DE TALLOS AÉREOS DE Schoenoplectus tatora (Kunth) Palla, LAGO TITICACA, PERÚ
Alfredo Loza-Del Carpio y Bernardo Roque-Huanca
 
MULTIPLICACIÓN MASIVA DE HONGOS MICORRÍCICOS ARBUSCULARES DE SUELOS CULTIVADOS CON CACAO
Geomar Vallejos-Torres, Miguel A. Tenorio-Cercado, Nery Gaona-Jimenez, Mike A. Corazon-Guivin, Javier Ormeño Luna, Christopher I. Paredes, Jorge Saavedra, Juan C. Tuesta, Oscar A. Tuesta, M.M. Alguacil, Alejandra G. Becerra y César Marín
 
INTERACCIÓN DE N, P Y K SOBRE CARACTERÍSTICAS DEL SUELO, CRECIMIENTO Y CALIDAD DE FRUTO DE CACAO EN LA AMAZONÍA ECUATORIANA
Rebeca Herrera, Santiago C. Vásquez, Fernando Granja, Marlene Molina-Müller, Mirian Capa-Morocho y Alex O. Guamán
 
BEBIDA ANDINA INSTANTÁNEA A BASE DE GRANOS TOSTADOS: DISEÑO Y OPTIMIZACIÓN
Segundo F. Rubio-Nuñez, Juan C. Solano-Gaviño y Frank F. Velásquez-Barreto
 
ADAPTABILITY OF Rhizoctonia solani AG-1 IA FOR MANCOZEB SENSITIVITY UNDER TEMPERATURE STRESS
Samanta Cristiene de Oliveira, Tatiane Carla Silva, Samara Nunes Campos V., Guilherme Moraes Ferraudo, Silvino Intra Moreira, Katherin Castro Ríos and Paulo Cezar Ceresini
 
MORPHOLOGICAL DESCRIPTION AND YIELD OF FIVE NEW TOMATO VARIETIES UNDER TWO PEST CONTROL TREATMENTS IN LOJA, ECUADOR
Andrea Dascón Hurtado, Rafael Morales Astudillo e Iris Pérez-Almeida
 
CHLOROPHYLL INDEX, MAXIMUM FLUORESCENCE, AND WATER USE EFFICIENCY IN SUGAR BEET UNDER WATER DEFICIT AND ASCORBIC ACID APPLICATION
Anderson de Melo Gonçalves, José S. de Melo Filho, Valéria Fernandes de O. Sousa, Toshik Iarley da Silva, Thiago Jardelino Dias, Aline das Graças Souza and Joana Gomes de Moura